Poultrack - digitaal archief

08/01/2024 - 14:51

Degudap/Vet’Alliance/Poulvet deelt met plezier mee dat wij het gebruik van een digitaal archief openstellen voor elk van onze klanten. Deze tool voor documentbeheer, door Pehestat ontwikkeld, kreeg de naam “Poultrack” en is al geruime tijd in gebruik bij onze dierenartsen zelf. Documenten met betrekking tot uw pluimveebedrijf zoals laboratoriumanalyses, toedienings- en verschaffingsdocumenten (TNV), bezoekrapporten, dierenartsovereenkomsten, checklist Aviaire Influenza, etc... worden in dit archief verzameld en zijn er gemakkelijk in terug te vinden.

Deze service wordt gratis aangeboden aan onze klanten. Klanten die in het verleden het documentbeheer in Porphyrio gebruikten, kunnen overschakelen naar “Poultrack” vanaf begin 2024.

Het gebruik van Poultrack is eenvoudig en vereist alleen de keuze van een gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord bij het eerste gebruik. Uitgebreide informatie en een handleiding volgen later. Uw dierenarts kan en zal u ook helpen bij het opstarten van deze tool.